Butikssäljare till Stjärnåsen Skyttecenter

Butikssäljare till Stjärnåsen Skyttecenter

Var med och bidra till att våra kunder får en jaktupplevelse utöver det vanliga. Vår ambition är att ge en helhetsupplevelse till våra kunder. Nu söker vi en butikssäljare som delar vår ambition och brinner för att ge den bästa servicen med ett genuint intresse för jakt och skytte.

Ditt uppdrag

I rollen som butikssäljare har du en viktig roll i att ge våra kunder ett professionellt, personligt och inbjudande bemötande. Dina arbetsuppgifter innefattar personlig försäljning utav vapen och andra tillbehör till jakt och skytte, service till kunderna, kassahantering, lägga beställningar samt exponering av butiken. Utöver detta skall du kunna leda skytte på våra skjutbanor.

Du bidrar med din kunskap och ditt engagemang för att ge bästa möjliga service

Med goda produktkunskaper och ett genuint intresse gällande jakt och skytte med tillhörande sortiment har du förståelse för de produktbehov som våra kunder har. Vidare har du ett starkt intresse för sälj, kundkontakt, kunskap och service. Har du tidigare jobbat med detaljhandel, gärna som butikssäljare inom jakt och fritid, ser vi det som meriterande. Tjänsten innefattar vapenförsäljning varpå det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av vapenhantering.

För att trivas i rollen som butikssäljare är du utåtriktad och engagerad med en positiv framtoning. Du brinner för att jobba med försäljning och tycker om att möta kunder samt att alltid ge den bästa servicen. Vidare är du teamorienterad och är samtidigt självgående och tar egna initiativ. Du kommunicerar väl både internt och externt.

Tjänsten är på heltid, 100%. Arbetstid enligt överenskommelse. Tjänsten rapporterar direkt till Butikschefen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Butikschef, Rasmus Nilsson, på telefon: 070-392 18 52

Skicka din ansökan till ”rasmus@stjarnasen.se”

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Om oss

Stjärnåsen Skyttecenter är ett toppmodernt skyttecenter beläget i de vackra skogarna kring Landvetter. Här får du en jaktupplevelse utöver det vanliga. Vi har en välfylld vapenbunker och en jaktbutik. I anslutning till butiken har vi en skjutbiograf. Vi har även en inskjutningsbana och en långhållsskyttebana.

Stjärnåsen är en del utav Interjakt Group Scandinavia är Nordens största fackhandelskedja inom jakt och fiske med butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Företaget drivs av passionerade medarbetare som vet vilken utrustning som krävs för att din jakt- och fiskedag ska bli lyckad.