Bokning och kontakt

Boka via formuläret (se villkor).F6

Tisdagar kl. 15-20 är det drop-in-skytte. Dessa tider går ej att förboka.

När du bokar första gången skapas ett kundkonto för din räkning, du kan bara ha ett sådant konto för en given e-postadress. Dina inloggningsuppgifter skall du ta vara på, eftersom du har ansvaret för vad som bokas via detta konto. Skulle du bli av med lösenordet för att du glömt det, eller det kommit på avvägar, så kan du återställa lösenordet och skapa ett nytt.

GÖR SÅ HÄR:

1. Välj aktivitet

2. Välj ett datum som passar

3. Nu väljer du något av de lediga klockslag som dyker upp under kalendern

4. Om du vill boka mer än 1 timma måste dessa bokas var och en för sig.

5. Om det är första gången du bokar registrerar du dig och loggar in. Har du bokat tidigare loggar du in med e-post och lösenord. 

6. Nu är din bokning klar och en bokningsbekräftelse har skickats till din e-postadress. Har du inte fått bokningsbekräftelsen i mailen, titta i din skräpkorg.

Om du har frågor eller andra önskemål som inte täcks av bokningsformuläret,
så ring oss på 031-136784 eller maila oss på info@stjarnasen.se

  • Bokningsinformation

  • Information om dig


Allmänna villkor för bokning

Allmänt
Genomförd bokning innebär att du godkänner våra avbokningsregler och samtycker till att namn, adress, telefonnummer och mailadress registreras i vårt kundsystem.
Kunduppgifter
De personuppgifter du lämnar till oss används för fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att våra tjänster ska fungera så bra som möjligt. Vi garanterar att ingen annan än vi använder uppgifterna för marknadsföring. Vi säljer inte e-postadresser.
Betalning
Betalning sker på plats.
Avbokningsregler
Avbokning sker kostnadsfritt fram till 24 timmar innan bokningstid. Därefter debiteras halva priset. Om man uteblir debiteras full pris.

Genom att boka tid hos oss förväntas du ha läst och godkänt dessa allmänna villkor.

Välkommen hit!